O nama
 
Firma
SZTR "LJUBA invest" je građevinska firma iz Paraćina koja se bavi izvođenjem građevinskih radova visokogradnje i proizvodnjom i prodajom građevinskog materijala. Firma je osnovana 1994. godine i naslednik je porodične tradicije u oblasti građevinarstva. Vlasnik i Direktor firme je dipl.ing. Bogoljub Milenović. U krugu firme u ulici Knjaza Miloša bb u Paraćinu se pored direkcije nalazi i armirački pogon, pogon za proizvodnju fertgredica, kalibrisane (paljene) žice i eksera. Preko puta glavne lokacije u istoj ulici nalazi se i stovarište građevinskog materijala.

Firma trenutno zapošljava 56 radnika građevinske i drugih struka. Finalni proizvodi su rezultat rada tima specijalizovanih majstora. Moderan računski centar obavlja poslove planiranje i pripreme proizvodnje. LJUBA invest se bavi inženjeringom, projektovanjem za svoje potrebe i za potrebe trećih lica, izgradnjom građevinskih stambenih i poslovnih objekata, proizvodnjom armatura i fertgredica, proizvodnjom žičanih elemenata (armaturne mreže, binora za fertgredice, paljene žice i eksera) i prodajom svih vrsta građevinskih materijala. Korisnici usluga su privatna lica, pravni subjekti i grupe građana. Često se u ulozi investitora i izvođača pojavljuje i sam LJUBA invest gradeći objekte za tržište.

Projekat

z
NOVO!
Stambeno-poslovni objekat "KNEZ"u Kragujevcu.


U toku je izgradnja objekta u ul. Kneza Miloša u Kragujevcu, spratnost Po2+Po1+P+Mez+4+povučeno Pk, bruto površine oko 5682 m2. Predviđene su 2 podzemne etaže za garaže sa teretnim liftom za automobile, prizemlje i mezanin za poslovni prostor, 4 sprata i povučeno potkrovlje za stambeni prostor. Planirani rok za završetak radova je januar 2015.